МЕТАЛНИ ВРАТИ
ИЗРАБОТКА НА МЕТАЛНИ ВРАТИ


Металните врати намират все по-голямо приложение в бита ни. Използването им непрекъснато нараства, както за старите панелни апартаменти, така и за тухлените кооперации, къщи или вили. Старите талашитени врати са изместени от тях поради няколко причини: Металните врати издържат многократно пъти повече на атмосферни влиания, влага, остаряване на материала, огъване и свличане. Осигуряват защита и спокойствие за Вас и Вашият дом. Увеличават се и предпочитанията към метални врати вместо добре познатите масивни дървени врати, защото с модернизацията при производството им, те вече притежават и подобряват качествата на масивните дървени – Най-различни декоративни покрития от изкуствени или естествени материални, отлична топло и шумо изолация и значително по-голяма здравина и издържливост.

Металните врати могат да бъдат най-различни видове, според използваните материали и методи на производство. Ние предлагаме производство, транспорт и монтаж на най-различни видове метални врати.

Нашите врати се произвеждат в собсвена работилница с предварителна поръчка по зададени от Вас размери, вид и качество според нуждите и възможностите Ви.

Можем да изработим метална врата за апартамент по най-различни Ваши изисквания, от обикновенна метална врата с еднолистова ламарина на грунд, до четристранно заключваща се врата с два листа – 1.5мм дебела ламарина, с топлоизолация и луксозно декоративно покритие.

Най-честите поръчки са за метални врати от двустранна еднолистова ламарина с оребряване между листата, правохо боядисани, с касова брава и каса от огъната ламарина и подсилващи винкелови профили. Цените започват от 400лв в зависимост от използваните материали, брава, каса и др. и включват: посещението на място за взимане на размери, транспорта на вече готовата врата, сваляне на старата Ви врата и монтажът на новата. Монтажно-демонтажните дейности отнемат около два часа, според сложността и особенностите на входа на апартамента, а поръчката за изработка на металната врата отнема около три разботни дни.

Няколко други често поръчвани метални врати:

Метална врата луксозно изпълнение. За направата се използва допълнително метално платно от външната страна, както и оребяване за по-голяма здравина. Лагеруващи панти, издържащи по 150кг всяка. Пасивни шипове за защита. Гумен уплътнител по крилото и шумо и топлоизолация от стиропор или каменна вата. Двустранно обличащи вратата декоративни панели по Ваш вкус, както и декоративни первази по каса от затворен профил. Маркова, двустранно-заключваща се секретна брава. Цената на такава врата варира от 500 до 700лв според сложността на изпълнение и избраните от Вас материали за изолация и декорация. Както при другите варианти, посешението при Вас, транспорта и монтажните дейности са включени в цената, а поръчката отнема около седем работни дни.

Можем да изработим според изискванията Ви метална врата с допълнителни екстри, като остъкляване, вградена пощенска кутия, орешетяване, декоративни обкови от ковано желязо, електрически насрещници, безконтактна брава с чип, вградено видеонаблюдение и други.

Обадете ни се и ще предложим най-добрият и изгоден вариант за Вас.