МЕТАЛНИ ИЗДЕЛИЯ
ИЗРАБОТКА НА ИЗДЕЛИЯ ОТ МЕТАЛ


Пощенски кутии:

Изработваме метални пощенски кутии за входни помещения на кооперации, къщи, предприятия или други видове обекти. Предлагаме монтирани пощи в самата врата или самостоятелни – окачени или вградени. Изправени с отвор в горната им част или легнали за пестене на мястото (използват се предимно за входове)

Пощенските кутии могат да бъдат с различна големина и масивност на материала, групирани по ревове или самостоятелни единични, в зависимост от нуждите и предпочитанията.

Могат да се използват различни видове заключвания и отвори за писмата, както и оборудвани с табелки или надписани с боя. Също могат да бъдат снабдени с вътрешни подвижни капаци предпазващи отвора.

Изработваме различни видове метални шкафове според нуждите Ви. Могат да бъдат с различна големина и обем, здравина на материала и вида на заключване. Вградени в стената и подсилени с цел защита, висящи или разположени на пода.


Други метални изделия:

Екипът ни може да изработи за Вас най-различни метални конструкции с всякакво приложение, според нуждите и изискванията Ви.

В практиката си сме получавали поръчки за изработка и монтаж на плоскости и панели за складови помещения и халета. Врати за складове, гаражи и шахти. Конструкции използвани за вити стълби, люлки, пейки, спортни съоръжения и много други.

Обадете се или ни пишете от какво имате нужда. Ние ще Ви направим най-изгодната оферта.