ВХОДНИ И ДВОРНИ ВРАТИ
ПРОИЗВОДСТВО НА ДВОРНИ И ВХОДНИ ВРАТИ


Метални врати за входни помещения на кооперации.

Тези врати са често поръчвани поради необходимостта от добро изолиране на входното помещение от влага, вятър и температурни амплитуди. Необходимост на живущите в кооперацията от сигурност и защита, както и осигуряване на контролиран достъп. Често са предизвикани и от нуждата за подмана на входната дървена врата на старите кооперации, поради нейната ниска издържливост и стареене на материала, също и поради нуждата от подмяна на старате и нефункционални втари на панелните блокове.

Тези врати могат да бъдат от цели плоскости по целият отвор или с осигуряване на светла част – плоскости до зададена част на височина, остъклени и орешетени в горният край на входното помещение. Могат да бъдат оборудвани с пощенски кутии за оптимизиране на неотваряемата част, като по този начин се създава функционалност – спестяване на място вътре в самото входно помещение и се дава възможност за получаване на писма и известия без нуждата от достъп във входа.

Вратите могат да бъдат снабдени с различни отварящи и заключващи механизми, както и свързани с домофонната система за дистанционен контрол на достъпа. Могат да бъдат изработени от еднолистова ламарина или допълнително заздравени, на грунд, прахово боядисани и с предпочитана от Вас декорация.

Често поръчвани модели са от еднолистова ламарина заздравена с профили, стигаща обикновенно до ниво 1.2-1.5м и осигуряване на светла част със стъклопакет и допълнително орешетена за защита. Вградени пощенски кутии в неподвижната част с отвори за писмата от вън. Брава за вратата с електрически насрещник и автомат за затваряне. Грунд и прахово боядисана с избран от клиента цвят.

Цените варират в зависимост от големината на отвора, предпочитаната функционалност и сложност на изпълнение. Обикновенно срокът за изготвяне на поръчката е в рамките на десет работни дни.


Метални дворни врати

Металните дворни врати могат да бъдат най-различни видове според търсената функционалност и особенностите на дворното Ви място и вида на оградата.

Произвеждаме, транспортираме на място и монтираме различни модели дворни врати, съобразени с Вашите изисквания и нужди. Метална врата за двор от декоративни елементи от ковано желязо, отворена решетъчна, с цели крила ламарина, с вградена пощенска кутия, оборудвана със звънец или хлопало. Различни видове с двоен вход и частично отваряеми, комбинирани за вход към двора и към гаражно помещение. Дворни плъзгащи се врати или с крила, ръчно отваряеми или електрически. С надстройка според декора на оградата, подсилени за допълнителна защита или обикновенни от винкелови профили и оградна мрежа.

Обадете се! Ще се консултирате с нас какъв е най-добрият и подходящ вариант за Вашата дворна врата.